Alumnes de Comunicació visiten els estudis de «Polseres vermelles»

18/04/13
Comparteix aquesta informació

Com a part de l'assignatura de Producció i Realització de Sèries de Ficció per a Televisió, els alumnes de quart de Comunicació Audiovisual van tenir l'oportunitat de conèixer de primera mà els estudis on es van rodar els capítols de l'exitosa "Polseres vermelles". Aquesta visita forma part de l'aprenentatge a l'hora de desenvolupar el seu projecte d'una sèrie, començant des de zero.

Alumnes de Comunicació visiten els estudis de «Polseres vermelles»

Visitar la localització en què s’ha desenvolupat una sèrie de ficció professional –a més, en aquest cas, d’haver obtingut un gran èxit d’audiències–, permet als alumnes donar forma a les bases teòriques apreses a classe i, d’aquesta manera, les poden aplicar a l’elaboració de la seva pròpia pràctica.

De fet, la pràctica final d’aquesta assignatura comporta realitzar l’anàlisi i la construcció d’una sèrie completa de televisió, començant des de zero, com si en fossin productors o realitzadors. Amb aquesta visita guiada pels estudis de “Polseres vermelles”, els estudiants van poder conèixer directament els diferents punts de vista necessaris per crear una sèrie d’aquesta envergadura: l’equip artístic, l’equip tècnic, la localització i l’elaboració d’un dia de rodatge.

Durant el treball final, els alumnes, dividits en grups, faran una exposició en què explicaran com organitzarien la localització d’una sèrie de ficció televisiva si en fossin els responsables directes. Al cap i a la fi, es tracta d’aplicar els conceptes apresos amb la teoria, la visita a una localització real i amb l’anàlisi crítica d’altres sèries de referència escollides lliurement.