Alumnes de Periodisme coneixen a fons el Parlament de Catalunya

09/05/13
Comparteix aquesta informació

Els alumnes de tercer de Periodisme van assistir a la presentació de la Setmana del Parlament Universitari, que se celebrarà del 15 al 19 de juliol al Parlament de Catalunya. Així mateix, els alumnes van tenir un diàleg amb el diputat Fernando Sánchez Costa, professor de la UIC.

Alumnes de Periodisme coneixen a fons el Parlament de Catalunya

Patricia Martínez, de l’àrea de Serveis Educatius del Parlament de Catalunya, va convidar els estudiants a participar en la Setmana del Parlament Universitari, que se celebrarà del 15 al 19 de juliol al Parlament de Catalunya. L’activitat té per objectiu conèixer el funcionament de la institució, el funcionament polític de la institució, l’estructura i les funcions de les persones que la representen.

La Setmana s’estructura a partir del desenvolupament d’un seguit de simulacions de la tasca parlamentària, en què els alumnes fan una activitat política i institucional com si fossin membres del Parlament, i de les compareixences de representants dels àmbits polític, parlamentari i universitari.

Així mateix, després de la presentació, els alumnes van poder conèixer l’activitat de la cambra des del punt de vista d’un diputat. D’aquesta manera, van poder dialogar amb Fernando Sánchez Costa, diputat i professor de la UIC.

La sessió va tenir lloc dins l’assignatura Institucions Juridicopolítiques Contemporànies, que imparteix el professor Pere Buhigas.