Alumnes d’Humanitats viatgen al cor d’Àustria

01/02/18
Comparteix aquesta informació

Els estudiants han fet una sortida acadèmica en la qual han gaudit de l’art, la música i l’arquitectura de Viena. 

Alumnes d’Humanitats viatgen al cor d’Àustria

Viena és una ciutat de contrastos. Hi conviuen l’arquitectura més tradicional amb un marcat modernisme i preserva la petjada del seu passat com a centre neuràlgic d’intel·lectuals i artistes de tot Europa. En definitiva, la capital d’Àustria és una ciutat amb una història molt viva de la qual els alumnes de la Facultat d’Humanitats han pogut gaudir durant un viatge acadèmic. 

En el marc del taller transversal organitzat per la Facultat, els alumnes han visitat durant cinc dies aquesta ciutat europea acompanyats del Dr. Bernat Torres, professor del Departament d’Humanitats. 

El grup ha recorregut la catedral de Sant Esteve així com l’església de Sant Pere. També han visitat el centre de la ciutat i els principals palaus que alberguen museus com el Belvedere, que conté una col·lecció del pintor Gustav Klimt. 

Així mateix, els alumnes han tingut l’oportunitat de visitar el Museu Albertina amb l’exposició “De Monet a Picasso”; el Museu d’Història de l’Art de Viena i l’òpera de Viena, en què han gaudit de l’obra Faust. 

Abans del viatge acadèmic però, els alumnes també van fer una sessió de conferències per analitzar el paper i la història de la ciutat des de diferents perspectives.