Alumnes d’Infermeria i Medicina celebren la 6a edició de la Setmana d’Aprenentatge Interprofessional

28/02/18
Comparteix aquesta informació

Durant dues setmanes, els alumnes de tercer curs del Grau en Medicina i del Grau en Infermeria han pogut experimentar de primera mà com serà el seu dia a dia com a professionals de la salut. 

Alumnes d’Infermeria i Medicina celebren la 6a edició de la Setmana d’Aprenentatge Interprofessional

Segons Pablo Durán, alumne del tercer curs del Grau en Infermeria, “fer aquestes pràctiques amb companys de Medicina m’ha permès poder compartir experiències, pensaments i decisions amb els futurs metges amb els quals treballaré de costat al llarg de la meva vida professional. Viure junts, de manera tan real, situacions que ens trobarem quan ens incorporem al món laboral m’ha aportat una visió diferent dels companys de medicina.” “Considero que aquest tipus de pràctiques potencien que metges i infermers ens apropem i aprenguem a treballar conjuntament per oferir als nostres futurs pacients una atenció de gran qualitat assistencial i humana”, conclou Durán.

La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut celebra la Setmana d’Aprenentatge Interprofessional des del 2012, amb l’objectiu de formar els futurs metges i infermers des de la pràctica. Aquesta iniciativa està integrada dins de les competències transversals que treballen els alumnes, i la coordinen la Dra. Encarna Rodríguez, la Dra. Montserrat Virumbrales i el Dr. Jordi Castillo. En aquesta edició, hi han participat 76 alumnes d’Infermeria i 100 alumnes de Medicina, que han pogut posar a prova els seus coneixements en situacions reals gràcies a les avançades instal·lacions del Centre Integral de Simulació Avançada.