Els alumnes del Màster en Gestió Cultural visiten la prestigiosa Sala Parés

24/11/17
Comparteix aquesta informació

Els estudiants van recórrer la primera galeria que es va obrir a Espanya l’any 1877 i van conèixer el president, el senyor Joan Anton Maragall.

Els alumnes del Màster en Gestió Cultural visiten la prestigiosa Sala Parés

Els alumnes del Màster en Gestió Cultural de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) van deixar per un dia les aules per visitar la prestigiosa Sala Parés, el 21 de novembre passat.

Els estudiants van recórrer la galeria amb dos dels professors de la Facultat d’Humanitats, el Dr. Sergio Fuentes i la Dra. Lucía Pérez. Van assistir a una sessió sobre història i gestió de l’empresa de la mà del president de la Sala Parés, el senyor Joan Anton Maragall. 

La Sala Parés, la primera galeria que es va obrir a Espanya l’any 1877, està situada al centre del barri Gòtic de Barcelona. A l’interior de l’edifici hi ha habilitats tres espais en els quals es poden contemplar les obres de 34 artistes. 

Exposició: ‘Memòria 140 anys’

La mateixa Sala Parés és notícia des del 5 de desembre fins al 13 de febrer, mesos en els quals es mostrarà l'exposició: memòria 140 anys, comisariada pel Dr Sergio Fuentes Milà, professor de UIC Barcelona.