Alumnes de quart participen en un seminari sobre sortides professionals en Dret

20/12/17
Comparteix aquesta informació

Entre les activitats, la Facultat va organitzar una taula rodona en la qual van participar exalumnes, advocats i la degana, Pilar Fernández.

La Facultat de Dret ha organitzat durant el primer trimestre del curs un seminari sobre les diferents sortides professionals del sector. Dirigit a alumnes de quart, les jornades van començar el 28 de setembre, dia en què es va analitzar el mercat legal i es va treballar la preparació del currículum vitae. Javier Moreno, procedent del sector legal, i Sílvia Forés (Baker) van ser els ponents convidats en aquesta primera jornada.

El 5 d’octubre es va organitzar una taula rodona en què es van abordar les diferents sortides professionals amb ponents com la degana de la Facultat, Pilar Fernández; els advocats de l’Estat, Jesús Benavides i Oscar Figueres i els lletrats d’Uría i de Garrigues, Oriol Oliva i Albert López, respectivament.

Per últim, el 19 d’octubre es va organitzar una tercera sessió dedicada a l’autoconeixement, les competències professionals i les xarxes socials com a marca personal. En aquesta ocasió, van participar-hi ponents com l’experta en xarxes i marca personal, Rosaura Alastruey o l’especialista en competències professionals, Berta Santos.