Els alumnes de UIC Barcelona podran completar els estudis a UCLA

05/02/18
Comparteix aquesta informació

UIC Barcelona i la Universitat de Califòrnia, Los Angeles (UCLA), han signat un conveni que permet als estudiants de UIC Barcelona participar en un certificate program de la universitat nord-americana

Els alumnes de UIC Barcelona podran completar els estudis a UCLA

UIC Barcelona i la Universitat de Califòrnia, Los Angeles (UCLA), han signat un conveni pel qual els estudiants de UIC Barcelona School of Architecture podran participar en un certificate program per part d’aquesta universitat nord-americana. Igualment, l’acord permetrà als alumnes de l’escola optar als programes professionalitzadors d’UCLA extension amb un descompte d’un 15 %.

Els avantatges que obtindran els estudiants amb aquest nou conveni són múltiples. A més de la reducció del preu del programa, els estudiants podran beneficiar-se de possibilitats úniques i adquirir experiència professional als Estats Units. Per una banda, el conveni obre la porta a fer pràctiques en aquest país mentre durin els estudis. Per una altra, l’alumnat de l’escola podrà quedar-se a treballar als Estats Units un cop finalitzat el programa acadèmic i obtenir un permís de treball de 12 mesos. 

En paraules de la professora de l’escola Carmen Mendoza Arroyo “el conveni amb UCLA ofereix als graduats de la nostra universitat la possibilitat d’ampliar la seva formació a la dissetena millor universitat d’Arquitectura del món. Els nostres alumnes podran ampliar els estudis en àmbits complementaris a la seva formació, obtenir una especialitat en aquesta prestigiosa universitat i fer pràctiques en despatxos d’envergadura”.