Els alumnes de UIC Barcelona podran completar els seus estudis a UCLA

01/02/18
Comparteix aquesta informació

UIC Barcelona i la Universitat de Califòrnia, Los Angeles (UCLA), han signat un conveni pel qual els estudiants de UIC Barcelona podran participar en un certificate program en diverses àrees d’especialització.

El conveni permetrà als alumnes de UIC Barcelona que hagin completat un dels graus següents: Publicitat i Relacions Públiques, Comunicació Audiovisual, Administració i Direcció d’Empreses (ADE) o Arquitectura, optar als programes professionalitzadors d’UCLA extension amb un descompte d’un 15 %. 

Els avantatges que obtindran els estudiants amb aquest nou conveni són múltiples: a més de la reducció del preu del programa, ofereix possibilitats úniques d’experiència professional als Estats Units. Per una banda, en diversos programes permet fer pràctiques relacionades amb el curs als Estats Units durant els estudis, i per altra, també dona l’opció de quedar-se a treballar al país un cop finalitzat el programa i obtenir un permís de treball de 12 mesos. 

En paraules d’Isabel Pera, directora de Relacions Internacionals de UIC Barcelona, “el conveni amb UCLA amplia l’oferta formativa en Comunicació, ADE i Arquitectura que ja té la Universitat en noves àrees d’especialització. A més, la possibilitat de tenir fins a dues experiències en empreses americanes suposa un enriquiment personal i laboral en un ecosistema cultural molt diferent a l’europeu”.