Els directors d'OT comparteixen les claus de l'èxit del programa en la trobada Alumni de Comunicació

12/04/19
Comparteix aquesta informació

Adán Bonet, director del programa, i Ismael Agudo, coordinador musical d'”Operación Triunfo”, van compartir el 10 d’abril, les claus de l'èxit del programa de televisió en la trobada Alumni de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

Els directors d'OT comparteixen les claus de l'èxit del programa en la trobada Alumni de Comunicació

L'acte va començar amb unes paraules de benvinguda als assistents per part d'Inmaculada Ortega, directora d'Alumni & Careers. Seguidament, Elisa Regadera, vicedegana de la Facultat, va presentar els ponents i va donar pas a la taula rodona, que moderava la professora Isabel Villanueva.

Durant la seva intervenció, Bonet i Agudo van compartir els motius de l'èxit del programa “Operación Triunfo”. Van destacar, entre d’altres, l'impacte que han tingut les xarxes socials en aquesta nova edició. També la importància de l'audiència en la creació de contingut, la preparació de les gales i la tria del repertori.

Instigats per les preguntes dels mateixos assistents, els ponents van parlar també de la composició del jurat, els criteris per a l'elecció dels concursants al càsting, l'obertura internacional i el paper del presentador i de la directora de l'acadèmia. Els convidats van compartir algunes anècdotes, més enllà del que ja es coneix del programa.

En acabar es va oferir una copa de cava als participants. L'acte va tenir lloc en el marc de les trobades alumni "Come Together!" que organitza Alumni & Careers.