Alumni inaugura el Global Biz Club, el primer club professional de UIC Barcelona

29/05/15
Comparteix aquesta informació

David Hernández, CEO del projecte Pangea: The Travel Factory, nou category killer que, segons ha dit, “canviarà la manera en què el consumidor planifica les seves vacances”, va ser el convidat de la primera sessió del Global Biz Club. Luis Carbó, president del club (ADE’14), va explicar que “la finalitat és ajudar a fer networking”.

Alumni inaugura el Global Biz Club, el primer club professional de UIC Barcelona

En l’acte, Luis Carbó i Toni Montes, president i vicepresident respectivament del Global Biz Club, van donar la benvinguda als assistents. Aquestes sessions –va explicar Carbó– són ideals per “poder escoltar diferents ponents que ens expliquin les seves experiències en el món de l’empresa, des de l’emprenedoria, el màrqueting o la indústria en general i fer networking”.

Durant la seva conferència, David Hernández –enginyer d’estudis, emprenedor de vocació, empresari de professió– va parlar del projecte que inaugura al setembre, Pangea - The Travel Factory, un nou category killer que pretén donar un tomb a la manera d’entendre les agències de viatge avui. “És un sector que està tan malament, que tot està per fer. La idea no és fer una nova botiga, sinó desenvolupar un sector”, va afirmar.

Segons va explicar Hernández, l’èxit previsible de la seva plataforma és que encara no s’ha enfocat de manera atractiva la planificació i venda de paquets de vacances. “Volem crear el Decathlon de les agències de viatges –va dir–, i integrar perfectament el món físic i el digital”. Precisament, parlant d’aquesta integració, va comentar: “el meravellós d’internet és que és infinit, però per aquest mateix motiu és un infern”. El seu model passa per una exposició que recorda el concepte IKEA, on el client no va sol a comprar, sinó a mirar, menjar o fins i tot passar l’estona o inspirar-se.

Aquest primer acte del Global Biz Club es va tancar amb èxit i el club espera poder continuar amb les seves activitats durant els propers mesos. Tant Carbó com Montes van animar a seguir participant en les futures activitats i a estendre-les a tots els alumni.