Vuit empreses busquen talent de UIC Barcelona al Recruitment Day

12/06/19
Comparteix aquesta informació

Prop de setanta alumnes i alumni graduats en els últims cursos van participar ahir en la primera edició del Recruitment Day organitzat per Alumni & Careers.

Vuit empreses busquen talent de UIC Barcelona al Recruitment Day

L'acte va començar amb unes paraules de benvinguda de la directora d'Alumni & Careers, Inmaculada Ortega. La directora va explicar breument el funcionament de l'esdeveniment. Primer, els representants de les diferents empreses van presentar cada empresa, des del sector en què treballen, l’organització interna, fins a les vacants que oferien. Les vacants podien ser des de pràctiques fins a ofertes de feina per entrar, en molts casos, en els Graduate Programmes

Després de cada presentació, es van comunicar els candidats que la mateixa empresa havia escollit d'entre els alumnes que havien enviat les candidatures. Així, un cop fetes totes les presentacions, les empreses es van dividir per aules i allà els recruiters van entrevistar personalment cada un dels alumnes seleccionats. 

En els propers dies els candidats sabran si han estat seleccionats, i en aquest cas si passen a una segona fase d'entrevistes ja a la seu de les empreses. 

Les empreses que van participar en aquesta primera edició del Recruitment Day van ser: Adidas, Danone, EY, MediaMarket, Leroy Merlin, Banc Mediolanum, MRW i Uniqlo. Els perfils que buscaven en aquest cas eren de l'àrea social, i per aquest motiu es van convocar alumnes i alumni de les facultats de Ciències Econòmiques i Socials, Dret, Humanitats, Ciències de la Comunicació i Educació. 

Es tracta d'una de les iniciatives que està duent a terme el servei de Careers d'Alumni en la línia de fomentar oportunitats professionals tant a alumnes com a alumni i impulsar les seves pròpies carreres professionals. Altres activitats que s'han dut a terme en aquest sentit han estat les sessions de Career Tools per facultats.