Arrenca la fase pilot del programa Gaudí de formació del professorat

16/09/16
Comparteix aquesta informació

Aquest dimecres ha començat al Campus Sant Cugat el programa Gaudí de formació del professorat en la seva fase pilot. La primera sessió, que va tenir la presència d’una vintena de professors d’Odontologia, dóna inici a un programa que formarà de manera integral curricular el professorat novell de UIC Barcelona, en el marc del Pla Estratègic 2015-2022. 

Arrenca la fase pilot del programa Gaudí de formació del professorat

A la foto, una representació dels professors d'Odontologia presents a la sessió

La formació s’estructura en tres mòduls, que tractaran, en el primer trimestre, la vessant metodològica; en el segon, la humanística, i en el tercer, la de recerca i innovació. El programa s’impartirà principalment de manera no presencial però tindrà una part presencial de sessions impartides per experts i una jornada de tallers pràctics. A més a més, el programa Gaudí preveu que cada professor tindrà assignat un mentor acadèmic que el seguirà i l’orientarà en el decurs del seu període de formació.

El nom del programa està inspirat en el gran arquitecte català i, principalment, en els seus característics trencadissos. Cadascun dels mòduls de formació simularan un trencadís de forma que, a mida que el professor vagi avançant en el curs, assoleixi una formació integral que li permeti transmetre el coneixement com si es tractés de la seva obra artística.