Arrenquen a Sant Cugat els Campionats de Catalunya Universitaris

11/11/14
Comparteix aquesta informació

Sant Cugat del Vallès acull la 30a edició dels Campionats de Catalunya Universitaris (CCU), que arrenquen avui dimarts. Enguany, la UIC coordina els campionats amb el suport de la Secretaria General de l'Esport. La competició aplegarà dotze universitats i 3.500 participants que competiran en sis modalitats esportives en equip i en més d'una vintena d'individuals. La competició arrenca avui en modalitat futbol sala masculí, i es desenvoluparà durant tot el matí al Pavelló Municipal de Sant Cugat.

Arrenquen a Sant Cugat els Campionats de Catalunya Universitaris

Aquesta competició convoca les dotze universitats catalanes públiques i privades, i s’estructura en dues jornades prèvies –novembre i febrer– i en una fase final que es preveu que se celebri el 12 de març. El bàsquet, el vòlei, l’handbol, el futbol sala i el rugbi, tant masculí com femení, i el futbol 11 masculí i el futbol 7 femení són les modalitats esportives que enguany es podran veure als campionats que es disputaran a Sant Cugat, en la seva majoria. Els primers classificats dels CCU de cada modalitat es classificaran per al Campionat d’Espanya.

El responsable del Servei d’Esports de la UIC, Bruno Alesina, ha valorat molt positivament “la interrelació entre les universitats catalanes que es produeix gràcies a la celebració dels campionats” i ha destacat que “l’objectiu d’aquesta competició és que els universitaris gaudeixin de l’esport”.