Berta Estragués i Ihor Prissiajnyi, els corredors més veloços de UIC Barcelona a la Unirun

05/03/18
Comparteix aquesta informació

Diumenge passat, 4 de març, va tenir lloc la 4a edició de la Unirun. UIC Barcelona va quedar en 8a posició en la classificació universitària. Els alumnes Berta Estragués (2n de Medicina) i Ihor Prissianyi (3r de Medicina) van ser els corredors més veloços de la Universitat per segon any consecutiu.

En total, hi van participar 164 inscrits de UIC Barcelona, ​​un 30 % més que el curs anterior. La competició va tenir com a sortida i arribada el Parc del Fòrum. Tots els participants (més de 4.000) van córrer una distància de 6.779 metres.

La prova, impulsada per l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, ​​la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, organitzada per Gaudium Sports i patrocinada per Adidas, va transcórrer en un ambient esportiu i alhora festiu. Les samarretes amb les tres bandes d’Adidas i els logotips de cada universitat van envair el circuit de La cursa de les 12 universitats catalanes, que va transcórrer pel litoral del districte de Sant Martí i de Sant Adrià de Besòs.

La copa de campions de la Unirun 2018 se la va emportar, per tercer any consecutiu, la Universitat de Barcelona (216 punts). La Universitat Pompeu Fabra, 2a (574 punts), i la Universitat Politècnica de Catalunya, 3a (1.022 punts), van ocupar les altres dues places del podi.