Bon paper dels equips de UIC Barcelona en la primera jornada dels Campionats de Catalunya Universitaris

30/11/16
Comparteix aquesta informació

Vuit equips de UIC Barcelona i un total de 101 esportistes van participar en la primera jornada dels Campionats de Catalunya Universitaris (CCU) 2016-2017 per equips. Els equips de UIC Barcelona de futbol, ​​futbol sala, bàsquet, rugbi i voleibol es van enfrontar contra la resta d’universitats catalanes a la fase de grups. La jornada la va organitzar la Universitat Abat Oliva, del 15 al 29 de novembre.

Bon paper dels equips de UIC Barcelona en la primera jornada dels Campionats de Catalunya Universitaris

De UIC Barcelona cal destacar el bon debut de l’equip de futbol sala masculí, amb una victòria, un empat i una derrota; els nois de rugbi van obtenir dues victòries en tres partits. A falta de la segona jornada, tots dos conjunts tenen moltes opcions per passar a quarts de final. També l’equip de futbol 11 masculí va aconseguir un empat contra la UPC i es jugarà la classificació a la segona jornada de febrer davant la URL i la UPF.

La situació per als dos equips de bàsquet i l’equip de voleibol femení és més complicada. Tots tres van perdre els dos partits inicials, però a la segona jornada poden remuntar i optar a la tercera o quarta plaça de grup. Finalment, les Rhinas Rugby van perdre els cinc partits que van jugar, en què van debutar fins a 14 noves jugadores. Per a moltes d’elles era la seva primera experiència en els terrenys de joc, i la seva actitud va ser impecable.

La segona jornada tindrà lloc del 31 de gener al 16 de febrer i la fase final serà el 16 de març al CEM La Mar Bella de Barcelona.