Borja Ferrater participa en la conferència “Les grans ciutats i el repte de l’aigua”, organitzada pel Roca Barcelona Gallery

01/04/16
Comparteix aquesta informació

Borja Ferrater, arquitecte i professor de la School of Architecture de UIC Barcelona, va participar com a ponent en la taula rodona “Les grans ciutats i el repte de l’aigua”, la segona trobada en el marc de l’exposició “Capbussó Urbà”, organitzada pel Roca Barcelona Gallery.

Borja Ferrater participa en la conferència “Les grans ciutats i el repte de l’aigua”, organitzada pel Roca Barcelona Gallery

Amb l’objectiu de reflexionar sobre com l’actitud envers l’aigua impacta en la qualitat de vida en els nuclis urbans, el Roca Barcelona Gallery ha organitzat un cicle de quatre trobades amb professionals de disciplines transversals. En aquesta ocasió, la conferència va tractar la relació de les ciutats amb l’aigua a través de l’anàlisi i el debat d’alguns dels grans projectes internacionals que recull la mostra.

Borja Ferrater va presentar el seu projecte “Pool-Bridge Besòs”, creat especialment per a l’exposició pel seu estudi OAB (Office of Architecture in Barcelona). És un projecte inèdit i innovador que busca donar més accessibilitat al riu Besòs i crear un pont amb una piscina d’aigua salada que afavoreixi la connexió entre Barcelona i Sant Adrià del Besòs.

Julien De Smedt, fundador i director de JDS Architects, per la seva banda, va compartir amb els presents la idea del projecte “Copenhagen Harbour Bath”, també inclòs a la mostra. També hi va ser present la comissària de “Capbussó Urbà”, Jane Withers, cofundadora de Wonderwater, una iniciativa que té com a objectiu crear consciència sobre els problemes mundials de l’aigua. La trobada la va moderar el periodista i cineasta Jordi Llompart.

També hi va ser present la comissària de “Capbussó Urbà”, Jane Withers, cofundadora de Wonderwater, una iniciativa que té com a objectiu crear consciència sobre els problemes mundials de l’aigua. La trobada la va moderar el periodista i cineasta Jordi Llompart.