Seixanta alumnes comencen les classes del nou Campus de l’Experiència

27/09/19
Comparteix aquesta informació

Seixanta alumnes van iniciar ahir les classes del títol propi de Graduat Sènior Universitari en Cultura, Ciència i Societat del Campus de l’Experiència de UIC Barcelona. La majoria dels alumnes havien cursat el mòdul introductori el curs passat.

Seixanta alumnes comencen les classes del nou Campus de l’Experiència

El Campus de l’Experiència és una nova manera d’anar a la universitat: a gaudir del saber, a aprendre a aprendre un altre cop, a compartir, a actualitzar-se. El projecte de formació acadèmica té tres anys de durada amb l’exigència pròpia de la Universitat, un seguiment personalitzat per part dels professors, i un treball personal i en equip fora de l’aula. 

El primer dia de classe va començar amb una benvinguda a la Universitat. El coordinador acadèmic del Campus de l’Experiència, el Dr. Salvador Vidal, va impartir una lliçó inaugural en la qual va quedar patent un tret molt específic del programa que ofereix UIC Barcelona: propiciar el treball en equip. 

En la jornada d’ahir, també es van presentar els tallers optatius que s’impartiran durant el curs, en una sessió liderada per Roser Santigosa, directora del Servei d’Estudiants. 

El Campus ofereix assignatures dels diferents àmbits de coneixement: història, art, filosofia, literatura, ciència, tecnologia, dret, economia, sociologia, psicologia i ciències de la salut que permeten aprofundir en la cultura, la ciència i la societat actuals. Els tallers optatius estan orientats a l’aprenentatge d’idiomes, noves tecnologies, xarxes socials, música, teatre, entre d’altres.