El cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, visita UIC Barcelona

25/04/18
Comparteix aquesta informació

El cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, ha visitat aquest matí el Campus Barcelona de la nostra universitat.

Es tracta del primer cop que el cardenal Omella visita la Universitat. Durant la seva estada ha fet un recorregut per les instal·lacions del Campus i ha conegut de prop l’activitat de la School of Architecture, de l’Institut d’Estudis Superiors de la Família i de la Direcció de Desenvolupament Corporatiu, entre d’altres. 

Tot seguit, ha tingut un col·loqui amb alumnes, professors i personal de la Universitat a l’aula de plàstica de la Facultat d’Educació. En un ambient proper i distès, els assistents han compartit amb el cardenal diverses iniciatives de la comunitat universitària, inquietuds i projectes de futur. La visita ha acabat amb la celebració de la santa missa a la capella de la Facultat d’Educació.

El Cardenal ha signat el llibre d'honor i hi ha escrit el següent: "Agraeixo de tot cor l'acollida per part de professors i alumnes de UIC Barcelona i els felicito pel bell treball que es realitza en pro de la formació humana i cristiana. Que Déu us beneeixi i seguiu pel camí emprès".