Carmen Llovet exposa a Holanda el seu estudi sobre la sexualització de les nenes en la comunicació

11/07/19
Comparteix aquesta informació

La professora ha fet una estada de formació a la Universitat Radboud i ha aprofitat per exposar la seva recerca en el Young Consumers Lab. 

Carmen Llovet exposa a Holanda el seu estudi sobre la sexualització de les nenes en la comunicació

La professora de la Facultat de Comunicació de UIC Barcelona Carmen Llovet ha realitzat el seu primer Erasmus+ per a la mobilitat de personal en la modalitat de formació a la Universitat Radboud. 

Llovet va conèixer la Universitat al setembre, com a coordinadora de mobilitat internacional a Ginebra durant la Fira EAIE. La professora Esther Rozendaal, amb qui havia coincidit en un congrés ECREA el 2015, va ser qui la va convidar a participar en el Young Consumers Lab, en què van assistir experts en adolescència i infància com Moniek Buijzen i Doeschka J. Anschutz i una alumna de doctorat. En el congrés, Llovet va exposar el seu tema de recerca: la sexualització de les nenes en la comunicació de la moda i les xarxes socials. 

A més de prendre part en la signatura del primer conveni d’intercanvi de parla anglesa a Holanda d’alumnes i de professors que s’ofereix a la Facultat de Ciències Socials des del curs 2020-2021, Llovet també va participar en una visita guiada al campus i en trobades amb coordinadors de mobilitat internacional de la Facultat de Comunicació i la Facultat de Lletres.

Aquesta universitat, situada a la ciutat més antiga dels Països Baixos, Nimega, acull més de 20.000 estudiants, i està classificada en el lloc 217 QS del World University Rankings.