La Càtedra de Direcció per Missions i Propòsit Corporatiu presenta el llibre ‘Purpose-driven Organizations’

09/01/20
Comparteix aquesta informació

El Dr. Carlos Rey, director de la Càtedra de Direcció per Missions i Propòsit Corporatiu de UIC Barcelona, ha publicat Purpose-driven Organizations. Management Ideas for a Better World, un llibre que ofereix solucions innovadores per conduir les metes individuals dels qui conformen una organització cap al compromís amb aquesta i amb la societat.

La Càtedra de Direcció per Missions i Propòsit Corporatiu presenta el llibre ‘Purpose-driven Organizations’

La publicació analitza i proposa nous models en la gestió d’organitzacions basats en les aspiracions i motivacions de les persones que les conformen. No només aporta informació acadèmica, sinó també casos pràctics perquè els lectors puguin aprendre a desenvolupar el seu sentit de propòsit en qualsevol tipus d’empresa o institució.

Purpose-driven Organizations forma part de la tasca de recerca de la Càtedra que dirigeix Carlos Rey, vinculada a la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials a UIC Barcelona. Ha estat coeditat amb Miquel Bastons, professor de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials a la mateixa universitat, i Phil Sotok, juntament amb Palgrave Macmillan i la Biblioteca Corporate Excellence. Es tracta d’un llibre disponible en accés obert i patrocinat per DPMC Espanya, UIC Barcelona i Excellence - Centre for Reputation Leadership.

El Dr. Carlos Rey va presentar el llibre el 25 de juny passat al Campus de Madrid de la Universitat de Navarra i, més recentment, ho ha fet en el marc del Fòrum de Reputació, Comunicació i Gestió d’Intangibles a la Universitat de Màlaga, que es va celebrar el 12 de desembre.