El CEO de Ficosa, professor per un dia dels alumnes del PEA

23/11/17
Comparteix aquesta informació

Els alumnes del Programa d’Excel·lència Acadèmica (PEA) de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials complementen la sessió impartida pel conseller delegat (CEO) de Ficosa, Javier Pujol, amb una visita a les instal·lacions que la companyia té a Viladecavalls (Barcelona).

El CEO de Ficosa, professor per un dia dels alumnes del PEA

Els 50 alumnes que participen al segon Programa d’Excel·lència Acadèmica (PEA) van assistir el 16 de novembre a una sessió impartida pel conseller delegat de Ficosa, Javier Pujol, que va analitzar amb els estudiants els reptes actuals del sector de l’automoció.

Pujol també va compartir la seva visió de l’evolució del sector en un context de revolució digital. Les reflexions del CEO de Ficosa van donar peu a un debat amb els alumnes d’ADE, Dret, Comunicació i Arquitectura del programa “Bridging University and Business”, en el qual cadascú va aportar la seva perspectiva acadèmica.

La sessió que es va fer al Campus Barcelona de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) s’ha complementat amb una visita a les instal·lacions de Ficosa a Viladecavalls (Barcelona) el 23 de novembre. D’aquesta manera, els alumnes del programa PEA han conegut de primera mà el funcionament de la companyia.

 

Sobre el Programa d’Excel·lència Acadèmica (PEA)
El PEA “Bridging University and Business” és una activitat dirigida a alumnes amb el millor expedient acadèmic d’ADE, Dret, Comunicació i Arquitectura. L’objectiu d’aquest programa és acostar l’àmbit empresarial als universitaris amb activitats com ponències i clases magistrales de directius. El PEA finalitza amb la Consulting Competition, en la qual els participants han de crear grups de consultoria per donar resposta a reptes empresarials.