Cinc alumnes de UIC Barcelona, seleccionats en el Programa de Mentors de la Fundació CYD

02/07/20
Comparteix aquesta informació

Formaran part de la setena edició del programa, que connecta els millors estudiants universitaris d'últim curs amb diferents alts càrrecs directius d'Espanya.

Cinc alumnes de UIC Barcelona, seleccionats en el Programa de Mentors de la Fundació CYD

Cinc alumnes de la Facultat de Dret i Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona formaran part de la nova edició del Programa de Mentors de la Fundació CYD. La iniciativa connecta 30 estudiants de tot l'Estat amb expedients acadèmics excel·lents amb reconeguts alts càrrecs directius de companyies espanyoles que formen part del Patronat de la Fundació CYD.

Enguany, el programa s'ha ajustat al context social actual i ha permès als estudiants continuar formant part de la iniciativa de manera virtual. Durant els propers mesos, els mentors es posaran a disposició dels alumnes per ajudar-los a identificar, desenvolupar i potenciar les competències necessàries per a l’èxit professional i personal.

Aquests són els alumnes i els mentors que tindran:

  • Carla García Velazco, alumna del Grau en Dret. Mentor: Guillermo Vidal, soci de Cuatrecasas, Gonçalves Pereira (Àrea Fiscal i coordinador del Grup de Fundacions i Entitats no lucratives). 
  • Ignasi Friguls Morgades, alumne del Grau en Dret. Mentor: Héctor de Urrutia, associat sènior de Cuatrecases, Gonçalves Pereira (Àrea Fiscal i membre del Grup de Tributació Indirecta i Entitats no lucratives). 
  • Anna Casquet Palau, alumna del doble Grau en ADE+Dret. Mentora: Pilar Fernández Bozal, sòcia responsable de l'àrea de Dret Públic a EY España i degana de la Facultat de Dret de UIC Barcelona. 
  • Laura Bonillo Marón, alumna del Grau en Publicitat i Relacions Públiques. Mentor: Alfonso Rodés, CEO de Havas Media Group. 
  • Santiago Farré Montesó, alumne del Grau en Comunicació Audiovisual. Mentor: Alfonso Rodés, CEO de Havas Media Group.