Cinquena edició de la UNIRUN, la cursa de les universitats

12/02/19
Comparteix aquesta informació

Les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs acolliran el proper de març la cinquena edició de la Unirun, la cursa de les universitats. La prova està promoguda per les dotze universitats catalanes a través de l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, el patrocini d’Adidas i organitzada per Gaudium Sports.

Cinquena edició de la UNIRUN, la cursa de les universitats

La Unirun es va presentar ahir a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. A l’acte, hi van intervenir el Dr. Joan Elias,Rector Magnífic de la Universitat de Barcelona, l’Il·lustríssim Sr. Joan Callau, alcalde de Sant Adrià de Besòs, el Sr. Xavier Olivella, gerent de l’Institut Barcelona Esports, i el Sr. Antoni Reig, director general del Consell Català de l’Esport. 

La Unirun col·labora enguany amb el Programa de suport de la Universitat deBarcelona a persones refugiades i provinents de zones en conflicte.El programa es basa en el desenvolupament de la perspectiva de drets humans i el coordina la Fundació Solidaritat UB, l’organització de cooperació i solidaritat de la Universitat de Barcelona. El padrí de la cinquena Unirun és el Sr. Zaki Jan Rezaee,estudiant del Programa, que cursa un Grau en Economia Internacional a la Facultat d’Economia de la UB.