Valoració del curs i projectes de futur al Claustre Universitari

20/07/18
Comparteix aquesta informació

Professors i personal d’administració i serveis es van trobar un any mes per final de curs al Claustre Universitari convocat pel rector. Valoració del curs i projectes de futur van ser els temes que es van tractar a l’acte que va tenir lloc ahir a l’Aula Magna de UIC Barcelona.

Al claustre es va fer lliurament de les medalles de plata a les persones que fa deu anys que treballen a UIC Barcelona i al reconeixement a les persones que es jubilen aquest curs

L’acte va ser conduit pel rector, Xavier Gil, qui va anunciar la renovació del seu mandat per tres anys més. El Dr. Gil va aprofitar per fer un repàs de les fites i projectes assolits durant aquest temps al capdavant de la Universitat i va donar orientacions sobre les línies de futur del proper curs. El rector va agrair a tothom la feina i el treball en equip per tirar endavant tants reptes.

Durant el seu discurs va donar pas al Dr. Jaume Armengou, vicerector d’Ordenació Acadèmica i Relacions Internacionals. El Dr. Armengou va introduir un vídeo que resumia amb dades i testimonis la internacionalitat de UIC Barcelona i el creixement en aquest àmbit durant aquest curs.

Les paraules del Dr. Armengou tenien un caire de comiat ja que al setembre inicia un nou projecte en una altra institució. El vicerector va donar les gràcies per aquests anys a la Universitat i va destacar el valor del treball en equip que ha vist de prop durant aquest temps a UIC Barcelona.

Seguidament es va projectar per part del Vicerectorat de Comunitat Universitària, un vídeo resum de totes les activitats que s’ha dut a terme durant el curs.

Per acabar l’acte, la secretària general, Belén Castro, va donar pas al lliurament de les medalles de plata a les persones que fa deu anys que treballen a UIC Barcelona i al reconeixement a les persones que es jubilen aquest curs.