Comença la primera edició del concurs ‘Seeing is Reading International Short Film Award’

10/06/20
Comparteix aquesta informació

La Facultat de Ciències de la Comunicació i l'agència de periodisme especialitzat Aceprensa impulsen aquest festival amb l'objectiu de fomentar la passió per la lectura entre els més joves

Comença la primera edició del concurs ‘Seeing is Reading International Short Film Award’

La Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona i l'agència de periodisme especialitzat Aceprensa han donat el tret de sortida a la primera edició del concurs Seeing is Reading International Short Film Award, una iniciativa dirigida a universitaris nacionals i internacionals de 18 a 25 anys que té l'objectiu de fomentar la passió per la lectura entre els més joves.

Sota el lema “Mirar per llegir”, el concurs guardonarà les tres millors peces audiovisuals que posin en relleu els valors de la lectura d'una manera creativa. Els participants hauran de produir un curt en què la passió per la lectura sigui el referent per crear la història i entregar-lo abans del 4 de setembre de 2020.

Un comitè de selecció format per membres de la Facultat i d'Aceprensa farà la preselecció dels nominats als premis i un jurat format per especialistes del sector audiovisual i professionals de prestigi triarà l'obra guanyadora.

Tant les bases de participació com tota la informació referent al concurs la trobaràs a la pàgina web del concurs