Una comunicació del grup de recerca SEI de la Facultat d’Educació, finalista dels premis AQU-CIDUI

18/07/18
Comparteix aquesta informació

Les professores Balaguer, Graell, Fuertes, Fuentes i Pujol han presentat: “La competència comunicativa oral dels estudiants dels graus d’Educació Infantil i Educació Primària. Anàlisi, diagnòstic i intervenció per a la millora”.

Una comunicació del grup de recerca SEI de la Facultat d’Educació, finalista dels premis AQU-CIDUI

Una comunicació del grup de recerca Sostenibilitat i Educació Integral (SEI) de la Facultat d’Educació ha estat una de les set finalistes dels premis AQU-CIDUI en la modalitat oral. 

En el marc del Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI), les professores Carme Balaguer, Mariona Graell, Mariana Fuentes, Maite Fuertes i Maria Pujol han presentat la comunicació: “La competència comunicativa oral dels estudiants dels graus d’Educació Infantil i Educació Primària. Anàlisi, diagnòstic i intervenció per a la millora”. 

Aquesta comunicació, en què també ha participat l’estudiant de grau Rocío Escobar, forma part del projecte de recerca d’investigadors novells de UIC Barcelona, liderat per Fuentes i Balaguer. L’objectiu és presentar un estudi de diagnòstic de la competència oral dels futurs mestres en dos moments diferents dels seus estudis. El treball d’investigació ha partit d’una mostra de 95 participants i de l’anàlisi de 148 textos orals.