Comunicat: actualització sobre les restriccions de l’activitat lectiva presencial a la Universitat

14/10/20
Comparteix aquesta informació

A tota la comunitat universitària:

Comunicat: actualització sobre les restriccions de l’activitat lectiva presencial a la Universitat
Davant la preocupant situació sanitària actual, i després de diverses reunions entre el Departament de Salut, la Secretaria d’Universitats i Recerca i els rectorats de les universitats catalanes s’ha acordat per a tot el sistema universitari que les classes teòriques s’imparteixin en format no presencial. 
 
Queden excloses de l’acord les classes pràctiques, activitats d’avaluació o d’altres que requereixin la necessària presencialitat dels estudiants, així com les activitats de recerca. Aquestes restriccions s’iniciaran el dia 15 i es prolongaran fins al 30 d’octubre, tots dos inclosos. 
  
La nostra universitat, juntament amb les altres universitats, ja va implementar els protocols de seguretat pertinents per garantir la salut de tothom a les nostres instal·lacions. El Departament de Salut ha considerat exemplar l’acompliment de les mesures i considera que les universitats són llocs segurs. Aquestes noves indicacions tenen com a objectiu reduir la mobilitat del col·lectiu d’estudiants universitaris i, d’aquesta manera, ajudar a frenar l’augment de contagis de COVID-19.