Conclou la IV edició del Curs Pràctic Internacional de Cirurgia Estètica i Rejoveniment Facial

30/04/15
Comparteix aquesta informació

Més de vint cirurgians es van trobar a la UIC Barcelona els dies 23 i 24 d'abril al IV Curs Pràctic Internacional de Cirurgia Estètica i Rejoveniment Facial que organitzava el Laboratori d'Anatomia quirúrgica i funcional. Durant tots dos dies els alumnes van treballar sobre material criopreservat del Servei de Donació de Cossos del Laboratori, acompanyats de  cirurgians plàstics de reconegut prestigi, com el Dr. Tapia o el Dr. Grella.

Conclou la IV edició del Curs Pràctic Internacional de Cirurgia Estètica i Rejoveniment Facial

El curs, dirigit pel Dr . Josep Maria Serra-Renom i la Dra. Marian Lorente, professors de la Facultat, i el Dr. Francesco D'Andrea, de la Seconda Università degli Studi di Napoli, constava d'una part teòrica i d'una part pràctica. A la part teòrica, es van exposar els punts anatòmics més importants i els avenços en tècniques quirúrgiques de cirurgia plàstica. Per la seva banda, a la part pràctica, els alumnes van poder treballar en la dissecció d'estructures anatòmiques i dur a terme les tècniques quirúrgiques.

El curs neix de la unió d'esforços de la UIC i la Seconda Università degli Studi di Napoli amb l'objectiu aprofundir en el coneixement de les estructures anatòmiques facials delicades, com el nervi facial, els músculs del globus ocular, els paquets de greix orbital, els lligaments reticulars i els músculs de la mímica, i de la interrelació de totes aquestes estructures en l'àmbit de la cirurgia estètica facial.