Reyes Carballar guanya el concurs “Explica la teva tesi en 4 minuts”

24/05/19
Comparteix aquesta informació

Reyes Carballar, doctoranda en Ciències de la Salut, va guanyar el concurs “Explica la teva tesi en 4 minuts” organitzat per l’Escola de Doctorat. A l’edició d’enguany, s’hi han presentat sis alumnes, cinc del programa en Ciències de la Salut i un del de Comunicació, Educació i Humanitats. Reyes representarà UIC Barcelona a la final interuniversitària que organitza la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi).

Reyes Carballar guanya el concurs “Explica la teva tesi en 4 minuts”

El 17 de maig passat, va tenir lloc al Saló de Graus la fase final del concurs intern “Explica la teva tesi en 4 minuts”. Els sis doctorands que s’hi van presentar havien d’exposar el tema de la seva tesi, els resultats clau i la significació, en un temps màxim de quatre minuts. Ho havien de fer de manera entenedora per a un públic no especialitzat.

Ramon Pellicer, periodista de TV3 i membre del Consell Assessor Universitari; Pilar Buil, professora de la Facultat de Ciències de la Comunicació, i la vicerectora de Comunitat Universitària, Belén Zárate, van ser els membres del jurat.

En aquesta segona edició del concurs, a més del primer premi del jurat, es van entregar un segon premi i un premi del públic que van recaure, tots dos, en l’alumna Patrícia Martínez, també de Ciències de la Salut. Reyes Carballar, a més d’emportar-se com a premi la gratuïtat de la matrícula del proper curs, representarà UIC Barcelona a la final de la FCRi, que tindrà lloc el proper 4 de juny, a l’Espai Endesa.