Conferència del despatx català MAIO als Foros ESARQ

19/02/15
Comparteix aquesta informació

El jove despatx català MAIO participarà dilluns 23 de febrer a les 19 h al cicle Foros ESARQ 2015 “Qüestió de coses” amb la conferència “Ni aquí, ni ara”

Conferència del despatx català MAIO als Foros ESARQ

“Ni aquí, ni ara”, segons Maio l’arquitectura va més enllà del material i el context, es nodreix d’idees i conceptes que sobrepassen les contingències d’un lloc i un temps específics.

En la seva conferència, Maio desgranarà a través dels seus projectes la idea que l’arquitectura no pot ser entesa com una forma autònoma, sinó que és una part d’un tot, d’una xarxa cultural i social més àmplia i complexa. Per Maio, fer arquitectura és organitzar relacions, establir sistemes adaptables. En definitiva, amb l’arquitectura es crea un ordre perquè les coses succeeixin.

Maio és un estudi jove d’arquitectura format per Maria Charneco, Alfredo Lérida, Guillermo López i Anna Puigjaner, que combina la seva activitat professional amb activitats acadèmiques, de recerca i editorials. Des de 2011 estan a càrrec de la revista Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i imparteixen docència a l’ETSAB/ETSAV.