UIC Barcelona signa un conveni de mobilitat amb la Universitat Millikin (EUA) per als estudis de Comunicació i ADE

23/11/18
Comparteix aquesta informació

Frederic Marimon, vicedegà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials; Carmen Llovet, professora de la Facultat de Ciències de la Comunicació, i Celia Martínez, Global Partnerships Manager de UIC Barcelona, es van reunir a inici de mes amb Josefine Malone, International Relations Assistant,i Carrie Trimble, professora associada de Màrqueting i directora del Center for International Education de la Universitat Millikin. A la reunió es va signar un conveni de mobilitat per tal que estudiants d’ADE i de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat puguin cursar un semestre d’estudis a la universitat nord americana.

UIC Barcelona signa un conveni de mobilitat amb la Universitat Millikin (EUA) per als estudis de Comunicació i ADE

La Universitat Millikin és una universitat privada amb seu a Decatur, al centre de l’estat d’Illinois, els Estats Units. Es tracta d’una ubicació estratègica a prop de les ciutats de Chicago i St. Louis. És una universitat petita, amb 2.000 estudiants, el que fa que l’atenció als alumnes sigui molt personalitzada.

En l’àmbit de la Comunicació, la universitat té un estudi de ràdio. En el del l’empresa, ofereixen un programa d’emprenedoria i l’assignatura de Business Conversation, enfocada als negocis internacionals. Els seus programes tenen l’acreditació internacional ACBSP, garantia d’excel·lència acadèmica. A més a més, tenen una àmplia oferta d’activitats de comunitat universitària, esports, teatre, galeria d’arts... algunes de les quals estan  gestionades pels mateixos alumnes.

El segon semestre s’inicia a finals de gener, la qual cosa permetrà als estudiants de UIC Barcelona que estiguin interessats gaudir aquest mateix curs del conveni. També tindran la possibilitat de fer un curs d’estiu (el juliol o l’agost).