Copcisa felicita el Nadal amb un vídeo d’alumnes de Comunicació Audiovisual

21/12/17
Comparteix aquesta informació

Kike Cobas i Neus Miravitlles han guanyat el concurs de l’assignatura Producció Audiovisual II amb el seu projecte “Tu ets qui construiex aquest Nadal”.

Copcisa felicita el Nadal amb un vídeo d’alumnes de Comunicació Audiovisual

Copcisa ha confiat, per segon any consecutiu, en els alumnes del Grau en Comunicació Audiovisual per dissenyar la seva felicitació de Nadal. Concretament, en estudiants de tercer de l’assignatura Producció Audiovisual II, tutoritzada per la professora Sonia Martínez.

El projecte guanyador “Tu ets qui construiex aquest Nadal” és un vídeo divertit i emotiu en el qual personatges recreats amb figures de Playmobil cobren vida per destacar la feina i l’entrega de l’equip de Copcisa i, alhora, desitjar bones festes. 

Amb el seu projecte audiovisual, Kike Cobas i Neus Miravitlles han guanyat un premi de 500 euros, que van rebre el 14 de desembre passat. El degà de la Facultat de Comunicació, Alfonso Méndiz, acompanyat del director general de Copcisa, Jordi Puigferrat, i del subdirector general de Copcisa Industrial, José Cardona, els van fer entregar del premi. Va ser un acte en què tots tres van reconèixer la feina i l’esforç dels participants.