Creixem en nombre de grups de recerca reconeguts

20/02/18
Comparteix aquesta informació

26 grups de recerca han estat reconeguts per la Generalitat de Catalunya a la convocatòria SGR 2017-2019.

L’objecte de la convocatòria era donar suport als grups que desenvolupin recerca a Catalunya en les diferents àrees científiques amb l’objectiu d’impulsar-ne l’activitat i l’impacte científic, econòmic i social, així com de promoure la projecció internacional de la seva recerca. 

UIC Barcelona hi va presentar 26 grups i tots han estat reconeguts. Són nou grups més que els que es van presentar a la convocatòria anterior. A més a més, dels grups nous que s’hi han presentat com a emergents, tots han estat reconeguts i tres d’aquests grups han estat avaluats favorablement i rebran finançament.  

Per àrees, comunicació, infermeria i bioenginyeria tenen cadascun per primer cop grup de recerca reconegut. 

Altres dades rellevants són que la School of Architecture ha incrementat de tres a cinc els grups de recerca reconeguts, el departament de Ciències Bàsiques ha passat de tenir-ne dos a quatre; la Facultat d’Humanitats, de dos a tres i la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, d’un a tres. 

Per acabar, als departaments de Dret, Educació, Medicina, Fisioteràpia i Odontologia s’han consolidat els grups reconeguts en la convocatòria anterior.