Crispí presenta un projecte per a la dinamització de la visita al monestir de Sant Joan de les Abadesses

26/10/12
Comparteix aquesta informació

La Dra. Marta Crispí, directora del Màster de Gestió Cultural que s'imparteix a la Facultat d'Humanitats, va presentar el 20 d'octubre passat el projecte «Dinamització de la visita al monestir de Sant Joan de les Abadesses», contractat pel Consorci Ripollès Desenvolupament.

Crispí presenta un projecte per a la dinamització de la visita al monestir de Sant Joan de les Abadesses

El projecte inclou un conjunt de serveis —com un audiovisual, una guia interactiva, la web, una guia en paper, un llibre, dossiers didàctics per a escolars, o un fullet— adreçats a divulgar el ric patrimoni artístic i religiós del monestir medieval.  

El treball és un discurs rigorós, coherent i integral que té com a base un exhaustiu i sistemàtic treball de documentació històrica i que se centra en la cura del monestir que, en l’àmbit local, s’ha tingut durant molts anys.

La Dra. Marta Crispí va presentar el projecte juntament amb la codirectora, Míriam Montraveta, amb la presència de l’alcalde del municipi de Sant Joan de les Abadesses, del president del Consorci Ripollès, el rector de la Parròquia i president de la Junta del Monestir, i altres autoritats. El projecte és el fruit de pràcticament dos anys de treball en el qual han intervingut, en les seves diferents fases, més de trenta professionals.