Dalmau Oliveras: “A l’agència defensem molt que la publicitat no falti al respecte al consumidor”

11/05/17
Comparteix aquesta informació

El redactor publicitari de l’agència *S,C,P,F..., Dalmau Oliveras, va impartir una sessió en el marc de l’assignatura de Redacció Publicitària, de quart de Publicitat. La professora de l’assignatura és la Cristina Martorell.

Dalmau Oliveras: “A l’agència defensem molt que la publicitat no falti al respecte al consumidor”

Durant la sessió va presentar el cas de Solvia (vinculada al Banc Sabadell) i va proposar un exercici pràctic als estudiants (crear un titular per a un anunci). Després de comentar i valorar les propostes que van presentar els alumnes, els va explicar quin va ser el titular que van escollir finalment per elaborar aquell anunci.

*S,C,P,F... és una de les agències més reconegudes en l’àmbit estatal, fundada pel publicitari Toni Segarra i que ha treballat per a marques tan reconegudes com BMW (la famosa campanya “T’agrada conduir?”), IKEA, Banc Sabadell (les “converses sobre el futur”), etc.

Oliveras va parlar també de la importància de l’ofici del publicista. A més, va parlar amb molta claredat sobre com s’ha de tractar el client i una de les prioritats de la seva empresa: “No podem faltar-li al respecte: la gent no és tonta”.

L’assignatura de Redacció Publicitària pretén que els estudiants coneguin les principals tècniques aplicades a la creativitat publicitària i als diferents mitjans i suports.