UIC Barcelona lamenta la defunció del Dr. Miquel Cortada

01/03/19
Comparteix aquesta informació

La Universitat Internacional de Catalunya lamenta comunicar que ahir va traspassar el Dr. Miquel Cortada i Colomer, primer degà de la Facultat d’Odontologia.

UIC Barcelona lamenta la defunció del Dr. Miquel Cortada

El Dr. Miquel Cortada, catedràtic d’Odontologia, va posar en marxa la Facultat d’Odontologia l’any 1997. Durant la seva tasca com a degà de la Facultat, va impulsar els estudis d’Odontologia i va inaugurar la Clínica Universitària d’Odontologia. El 18 de juliol de 2007 va coronar la seva trajectòria acadèmica amb el nomenament com a catedràtic de Pròtesi Bucal de UIC Barcelona, la primera càtedra que s’atorgava a Odontologia. 

L’any 2016, la Universitat li va rendir homenatge amb la inauguració de l’ampliació del Laboratori de Preclínica, que porta el seu nom, i una placa commemorativa. A la placa, es destaca qui va ser el Dr. Cortada per UIC Barcelona, un gran “mestre de mestres”, tant en la professió d’odontòleg com en l’àmbit docent.  

Tota la comunitat universitària expressa el més sentit condol, s’uneix al dolor de la família i prega una oració per la seva ànima.