La degana de Dret es reuneix amb els seus homòlegs de tot Espanya per analitzar la carrera acadèmica universitària

09/07/19
Comparteix aquesta informació

La vicedegana María Fernández també va assistir a la XXVI Conferència de Deganes i Degans de Dret d’Espanya que ha tingut lloc a Palma de Mallorca.

La degana de Dret es reuneix amb els seus homòlegs de tot Espanya per analitzar la carrera acadèmica universitària

La XXVI Conferència de Deganes i Degans de Dret d’Espanya ha tingut lloc aquest juny a Palma de Mallorca. Organitzada per la Facultat de Dret de la Universitat de les Illes Balears, l’Associació de Facultats de Dret Espanyoles ha reunit degans i deganes de tot Espanya, entre ells, la degana de la Facultat de Dret de UIC Barcelona, María Pilar Fernández, i la vicedegana María Fernández, per tractar temes com la millora de la carrera acadèmica universitària.

El tema principal de la taula rodona ha estat el present i el futur de la carrera acadèmica: cap a una millora de l’avaluació de la docència, la recerca i la transferència en l’àmbit jurídic. A més d’aquesta temàtica central, en la reunió s’ha parlat de la unificació dels màsters d’Advocacia i Procura, per al qual de moment no hi ha una solució definitiva. 

En la trobada també s’ha parlat de la prova d’accés a l’advocacia, de les cotitzacions per pràctiques externes, ja que la llei que les regula encara no té desenvolupament reglamentari, i de l’homologació de títols estrangers.