La degana d’Educació participa en unes jornades sobre innovació docent a Madrid

20/03/18
Comparteix aquesta informació

Esther Jiménez va assistir-hi acompanyada pel professor de la Facultat Salvador Vidal.

La degana d’Educació participa en unes jornades sobre innovació docent a Madrid

La degana de la Facultat d’Educació, Esther Jiménez, i el professor Salvador Vidal han participat com a ponents a les Jornades de metodologia i innovació docent, celebrades el 8 i 9 de març a Madrid i organitzades per la Conferència Episcopal.

Tots dos van oferir una conferència titulada “Metodologia i innovació docent. Bones pràctiques a la Universitat” amb la qual van exposar les diferents metodologies actives que fa servir la Facultat a UIC Barcelona. En aquest sentit, van exposar als assistents tècniques pioneres en l’àmbit educatiu com l’Aprenentatge Basat en els Problemes (ABP), l’Aprenentatge Servei (ApS) o l’exposició d’Estudis de Casos (EC).

L’objectiu era conèixer les diferents escoles de magisteri de l’Església i compartir experiències. Va haver-hi quatre taules de comunicació i es van explicar propostes de formació molt interessants”, explica Vidal. Així mateix, UIC Barcelona formava part del comitè organitzador. 

Les jornades van girar al voltant de la formació d’educadors cristians amb la finalitat de reflexionar sobre la seva formació, donar suport al professorat universitari i generar oportunitats d’innovació en l’àmbit docent.