Deu anys de Jornada Link

21/12/18
Comparteix aquesta informació

Dijous 13 de desembre va tenir lloc una nova edició de la Jornada Link©. Es tracta del desè curs en què UIC Barcelona organitza aquesta sessió impulsada pel Servei d’Innovació i Qualitat Educativa i oberta tant al PAS com al PDI. L’objectiu principal és l’intercanvi d’experiències i la transmissió de bones pràctiques.

Foto de grup dels participants

La jornada va començar amb unes paraules de benvinguda per part del vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat, el Dr. Josep Clotet, en les quals va fer balanç d’aquests deu anys d’existència de les jornades.

Seguidament va ser el torn de Marta Crispí i Naghieli Amarista, directora i coordinadora respectivament del Màster Universitari en Gestió Cultural. La coordinadora va exposar els reptes que presenta el màster de la Facultat d’Humanitats així com el projecte “UIC Barcelona Culture Factory”.

Per la seva part Jordi Alba i Jordi Miralbell van presentar el nou Servei de Projectes Estratègics i Socials que s’ha creat aquest curs en dependència del rectorat. Alba i Miralbell van explicar les possibilitats de suport del servei per a la comunitat universitària i el seu entorn i els projectes que es troben en curs.

En l’àmbit de les novetats d’aquest curs, també es va presentar la nova Clínica Universitària de Psicologia i Psiquiatria (Support). L’encarregada de fer-ho va ser la directora, María Fernández Capo. La nova clínica ja està en funcionament i s’hi pot contactar per telèfon o per correu electrònic. Tota la informació està publicada al web.

Per últim, Elena Santa María i Isabel García, del Servei d’Innovació i Qualitat Educativa van presentar els resultats de l’enquesta de satisfacció del PAS i el PDI 2018.

La dinàmica de les presentacions a la jornada va ser l’habitual, els ponents tenien deu minuts com a màxim per compartir les seves experiències.

La sessió va acabar amb una conferència a càrrec de Javier Vidal-Quadras, sotsdirector de l’Institut d’Estudis Superiors de la Família i secretari general de la Federació Internacional per al Desenvolupament de la Família. Vidal-Quadras va parlar sobre “Ser y vivir en clave de familia”.

En acabar la jornada es va donar un petit detall nadalenc per celebrar els deu anys d’aquestes jornades i agrair la participació del tots els assistents.