Directius de l'empresa peruana JJC Constructors visiten la UIC

21/02/13
Comparteix aquesta informació

Amb motiu de la celebració del I Simposi Internacional «Empresas con Rostro Humano» que organitza la Càtedra de Direcció per Missions i Govern Corporatiu a l'Institut Internacional Sant Telmo a Sevilla, directius de l'empresa peruana JJC Constructores, una de les patrocinadores de la càtedra, van visitar dos dies abans, el 20 de febrer, la UIC.

Directius de l'empresa peruana JJC Constructors visiten la UIC

Maurici Garma, gerent de Recursos Humans; Jorge Gjinovich, subgerent de seguretat; Elizabeth Uribe, cap de Comunicacions, i Fernando Sardenya, gerent Central Tècnic, de l’empresa peruana JJC Constructores, van visitar la UIC.

A la visita es va pronunciar una conferència a càrrec de l’empresa dirigida als alumnes de primer d’ADE dins de l’assignatura que imparteix el Dr. Carlos Rey, director de la càtedra. Durant la ponència « La implementación de la Dirección por Misiones en JJC » es va abordar la posada en pràctica i els resultats obtinguts de l’aplicació del model de direcció per missions, que estudia la càtedra, a l’empresa peruana.

Seguidament, el grup format pels directius de JJC Constructores, el Dr. Carlos Rey i el Dr. Miquel Bastons, degà de la Facultat de Ciències Socials i econòmiques i director associat de la càtedra, es va reunir per  dinar i fer un recorregut institucional per la UIC amb el Dr. Frederic Marimón, vicerector de Recerca de la UIC.

La visita va concloure amb una sessió de treball sobre els projectes de recerca de la càtedra.

L’empresa JJC Constructors treballa des de la seva fundació el 1955 en l’execució d’obres d’edificació i habilitació urbana al Perú. Actualment, és un grup empresarial integrat per: JJC Contractistes Generals, JJC Edificacions, JJC Immobiliària, JJC Schrader Camargo S.A.C., JJC Xile, JJC Colòmbia i Agrícola CP.