Disponible la segona edició del llibre «Escriure bé és de justícia»

06/06/16
Comparteix aquesta informació

Es publica la 2a edició molt ampliada i revisada de "Escriure bé és de justícia", de Ricardo-María Jiménez Yáñez, professor de Dret i Humanitats de UIC Barcelona (Universitat Internacional de Catalunya) i editat per Aranzadi Thomson Reuters.

Disponible la segona edició del llibre «Escriure bé és de justícia»

El llibre és un manual teòric i pràctic d'expressió escrita adreçat a juristes novells i experts. L'autor se centra a ensenyar a redactar amb un llenguatge senzill, clar i correcte. També inclou una explicació didàctica del llenguatge argumentatiu jurídic. 

El pròleg és de Luis María Cazorla, acadèmic de número de la Reial Acadèmia de Jurisprudència i Legislació, i catedràtic de la Universitat Joan Carles. L'obra inclou exemples d'alumnes d'Humanitats, Dret i ADE de UIC Barcelona. 

Entre les novetats que inclou la nova edició es troben: un nou capítol sobre el llenguatge argumentatiu jurídic; un ampli llistat d'expressions jurídiques i un índex analític d'elles o una nova llista de marcadors del discurs. També s'ha completat la informació sobre signes de puntuació.