‘¿Dónde están las niñas?’, millor projecte als VII Premis IMMA

10/06/16
Comparteix aquesta informació

El dijous 2 de juny va tenir lloc la VII edició dels Premis IMMA, la mostra audiovisual dels treballs de fi de grau dels alumnes de Comunicació Audiovisual. 

‘¿Dónde están las niñas?’, millor projecte als VII Premis IMMA

El premi al millor projecte va ser per al documental ¿Dónde están las niñas?, dels alumnes Alba Barbosa, Irene López, Alberto Sureda i Luis Torrelles. Cada membre de l’equip va ser guardonat amb una subscripció gratuïta a Filmin durant un mes.

Per segon any consecutiu als Premis IMMA, el públic també va valorar el millor projecte i va atorgar el premi del públic al curtmetratge Trampolín. El curtmetratge que es va endur el nombre més gran de guardons va ser La última, en les categories de millor guió, millor muntatge, millor fotografia i millor direcció artística.

Arturo Méndiz, padrí dels VII Premis IMMA i fundador de la productora Bastian Films, va destacar la importància de l’esforç i la constància en el treball. Méndiz, durant la seva carrera, ha estat guardonat amb dos Premis Goya i recentment ha aconseguit la Palma d’Or al Festival de Cinema de Canes 2016 pel curtmetratge Timecode.

Millor projecte

¿Dónde están las niñas?

Alba Barbosa

Irene López

Alberto Sureda

Luis Torrelles

 

Millor guió

Natalia Amisano per La última

 

Millor muntatge

Lola Darder per La última

 

Millor actor

Ignasi Dalmases per Inside

 

Millor fotografia

Pere Nadal per La última 

 

Millor direcció artística

Laura Arroyo per La última

 

Millor direcció

Eduard Arcediano per Trampolín

 

Millor banda sonora

Marc Iglesaias per Trampolín

 

Premi del públic

Trampolín