Dos alumnes del Màster en Periodòncia reben una beca per assistir a un curs de regeneració òssia

25/07/13
Comparteix aquesta informació

Dos alumnes del Màster en Periodòncia de la Facultat d'Odontologia han rebut una beca de la Sociedad Española de Periodoncia y Osteointegración i d'Inibsa Dental per assistir al congrés de l'Osteology Research Academy, que tindrà lloc al setembre a Lucerna (Suïssa).

Dos alumnes del Màster en Periodòncia reben una beca per assistir a un curs de regeneració òssia

L’acte d’entrega de la beca es va fer el 24 de juliol passat en una de les aules del Campus Sant Cugat. A l’acte, hi van ser presents el Sr. Javier García, director executiu de SEPA, la Sra. Miriam Orteu, category manager d’Inibsa Dental, el Dr. Lluís Giner, degà de la Facultat, els dos alumnes becats, Alberto Gómez i Jaume Mestres i la Sra. Mónica Vicario, vocal.

El congrés de l’Osteology Research Academy té com a títol aquest any Comparación histológica y de cambios volumétricos en regeneración ósea guiada utilizando dos materiales de injerto (xenoinjertos vs. aloinjerto liofilizado mineralizado): ensayo clínico aleatorizado. En total només s’atorgaven dues beques (de 4.000 € cadascuna) que inclouen la inscripció, el viatge i l’allotjament.

Els alumnes van guanyar la beca després de presentar un projecte que havia de tenir caràcter investigador, ja fos una investigació bàsica, preclínica o clínica. L’objectiu d’Inibsa Dental i SEPA és afavorir la formació i recerca en el camp de la regeneració òssia maxil·lofacial i oral fomentant la producció científica i la difusió de la investigació de les universitats espanyoles.