Dos Alumni de l'ESARQ al Barcelona Design Week 2014

08/06/14
Comparteix aquesta informació

L'Espai Rö, format pels Alumni ESARQ Efrem López i Adrià Jurado, participarà amb una exposició de peces de mobiliari i il·luminació de marques internacionals seleccionades per Obsessive Collectors i es podrà visitar del 2 al 14 de juny a la seva sala d'exposicions dins dels actes Off BDW de la Barcelona Design Week 2014 (BDW).

Dos Alumni de l'ESARQ al Barcelona Design Week 2014

La presentació d’aquesta mostra es farà el dia 10 de juny a l’Espai Rö, i Daniel Pujal, editor d’Obsessive Collectors, explicarà el perquè de la mostra, mentre que Efrem López i Adrià Jurado parlaran dels detalls que s’amaguen al darrere de cada peça de disseny. Serà una exposició on es trobaran l’arquitectura, el disseny, l’art i la comunicació. Aquesta selecció de peces es publicarà també a Obsessive Collectors i té el suport de l’agència de comunicació Labóh.

La Barcelona Design Week és una cita anual organitzada per BCD Barcelona Design Centre, amb el suport de l’Àrea de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona. Es reuneixen, en diversos esdeveniments, professionals relacionats amb la innovació i les indústries creatives.

L’edició de 2014 porta l’eslògan de “El Disseny és aquí!” i se celebra entre els dies 2 i 14 de juny. Aquesta BDW inaugurarà també la quarta edició del Barcelona Design Festival, conjuntament impulsat pel FAD i l’Ajuntament de Barcelona i el qual pretén situar Barcelona com a capital internacional del disseny.

Mostra a l’Espai Rö

Del 2 al 14 de juny de 2014

Organitza: Espai RöObsessive Collectors i Labóh

Lloc: Espai Rö (c/ Muntaner, 182, baixos, 08036 Barcelona)

Accés: lliure

Presentació: 10 de juny de 2014

Horari: 16.00-20.00 h