Dos nous Esmorzars Alumni per fomentar el retrobament entre antics alumnes i l’intercanvi d’experiències

20/12/19
Comparteix aquesta informació

Alumni & Careers i Desenvolupament Corporatiu han impulsat dos nous Esmorzars Alumni, en aquesta ocasió amb exalumnes de l’IEU i INEDE, instituts que van ser la gènesi de UIC Barcelona.

Dos nous Esmorzars Alumni per fomentar el retrobament entre antics alumnes i l’intercanvi d’experiències

Durant aquest trimestre, Alumni & Careers i Desenvolupament Corporatiu han impulsat dos nous Esmorzars Alumni que han reunit, en aquesta ocasió, antics estudiants de Filosofia i Lletres i Econòmiques. Les trobades van tenir lloc al Campus Barcelona el 31 d'octubre i el 14 de novembre, respectivament.

El primer esmorzar va reunir els Alumni de Filosofia i Lletres. Van acudir a la trobada Fernando Sánchez Marcos, el llavors director dels estudis, i els antics alumnes Antonio Agustín, Pilar Tort, Eulalia Molins, Domènech Crosas i Maria Dolores Comabella. Per part de UIC Barcelona, van assistir-hi Belén Zárate, vicerectora de Comunitat Universitària; Judith Urbano, degana de la Facultat d'Humanitats; Juan Pablo Garrido, director de Desenvolupament Corporatiu; i Inmaculada Ortega i Mónica Dolcet, directora i membre de l'equip d’Alumni & Careers, respectivament.

En aquesta trobada, els alumni van recordar moments del passat, van fer un recorregut per les carreres professionals de cadascun d'ells i van destacar, sobretot, els valors que recorden del seu pas per la Institució.

D'altra banda, a l’esmorzar dels antics alumnes d'Econòmiques, celebrat el 14 de novembre, hi van acudir Oscar Carod Arto, director Corporatiu de Figueras International Seating; Jordi Lagares Puig, director de Riscos i Compliance ABERTIS i Ignacio Morante Esteve, director de Finance & Administration a AGC Pharma. Al seu torn, van estar acompanyats pels responsables de Desenvolupament Corporatiu i Alumni & Careers, i per Cristina Prats, professora de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials.

En aquest últim esmorzar, la conversa va girar entorn dels reptes i desafiaments actuals dels graduats en ADE. Els assistents, tot ells amb un ampli recorregut professional, van coincidir a destacar les qualitats que més es valoren en les empreses avui dia; la cultura de l'esforç, la capacitat d'adaptació, la humilitat i l'esperit de servei, entre d’altres. Ignacio Morante, d’AGC Pharma, va destacar que “som on som perquè tots hem passat per aquí”.

L'objectiu dels esmorzars Alumni és fomentar el contacte amb els antics alumnes, se’ls explica moment actual de la seva Facultat i de la Universitat, així com els projectes que s'estan duent a terme en l'actualitat a UIC Barcelona. En aquestes trobades es fomenta l'intercanvi d'experiències professionals i es posen sobre la taula les necessitats i inquietuds actuals en el món empresarial.