El Dr. Escribano participa a les III Jornades de Fenomenologia del cos i anàlisi del dolor

20/12/17
Comparteix aquesta informació

Experts procedents d’Espanya, Portugal, Mèxic i l’Argentina es van citar el 23 i 24 de novembre a Madrid.

El Dr. Escribano participa a les III Jornades de Fenomenologia del cos i anàlisi del dolor

El doctor Xavier Escribano ha participat en les III Jornades de Fenomenologia del cos i anàlisi del dolor celebrades el 23 i 24 de novembre al Centre de Ciències Humanes i Socials (CSIC), a Madrid.

Per tercer any consecutiu, el Dr. Escribano ha assistit a les jornades, aquest cop com a moderador de diverses taules de ponències i comunicacions. A la cita també hi han acudit altres experts procedents d’Espanya, com Luisa Paz Rodríguez, de la Universitat de Saragossa. També hi han assistit especialistes de Portugal, Mèxic i l’Argentina.

UIC Barcelona és una entitat interessada i implicada en aquest projecte de recerca. De fet, les primeres jornades es van celebrar fa dos anys al Campus Sant Cugat amb la participació d’investigadors i professionals sanitaris. 

El projecte, dedicat a la fenomenologia del cos i anàlisi del dolor, està inspirat en el debat filosòfic contemporani relacionat amb el dolor, però també té un caràcter interdisciplinari que busca el debat entre diferents àrees de coneixement.