El Dr. Garí presenta el llibre ‘Las Hermanas Hospitalarias en Cataluña y Aragón’

06/02/19
Comparteix aquesta informació

La documentació, els arxius, les actes, les cròniques i els testimonis orals vius han permès a l’especialista elaborar el text.

El Dr. Xavier Garí, professor d’Història de la Facultat d’Humanitats, va presentar el seu darrer llibre sobre Història de l’Església: Las Hermanas Hospitalarias en Cataluña y Aragón. De la Viceprovincia Ntra. Sra. de Montserrat a la Provincia de España (1970-2016), amb les Edicions Mapa de Barcelona.

Amb motiu de la integració de la província canònica que aglutinava els territoris de Catalunya i Aragó en una nova i unitària província d’Espanya, l’exprovincial i exgeneral de la congregació en l’època del papa Joan Pau II va encarregar a Xavier Garí la recuperació de la història d’aquesta província per tal de no perdre’s el seu passat.

La documentació, els arxius, les actes, les cròniques i els testimonis orals vius van permetre a l’especialista en Història de la Pau i en Història de les Religions i de l’Església l’elaboració d’un text únic, que inclou la història d’aquesta província, que tingué territoris a les Amèriques i a l’Orient sota la seva estructura.