La Dra. Berbegal fa una estada de recerca a la UCL School of Management a Londres per investigar l’impacte del coworking en l’economia

15/05/19
Comparteix aquesta informació

L’estada ha estat finançada per la Societat Econòmica d’Amics del País, en col·laboració amb el senyor Javier Godó, comte de Godó, i la Fundació La Caixa, dins la convocatòria de beques de mobilitat adreçades al personal docent i investigador de Catalunya. 

La Dra. Berbegal fa una estada de recerca a la UCL School of Management a Londres per investigar l’impacte del coworking en l’economia

La professora de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona, la Dra. Jasmina Berbegal, ha fet una estada de recerca de tres mesos a la UCL School of Management de la University College de Londres, situada a l’edifici de One Canada Square. 

L’escola de negocis està ubicada al bell mig d’un dels districtes financers més importants d’Anglaterra: Canary Wharf. La zona que en ple segle XVIII havia albergat un dels ports més importants d’Europa, actualment acull la seu de grans empreses multinacionals i entitats bancàries com Barclays, Citigroup, Credit Suisse, EY, HSBC, JPMorgan Chase, KPMG, Morgan Stanley i Thomson Reuters.

El projecte s’emmarca en la línia de recerca sobre ecosistemes d’innovació en la qual la Dra. Berbegal està treballant conjuntament amb professors de la Universitat de Califòrnia Berkeley (EUA), la Universitat de Stanford (EUA) i el King’s College de Londres (Regne Unit).

L’objectiu de l’estada ha estat treballar en un projecte en què s’ha analitzat l’impacte del coworking en el desenvolupament econòmic de les ciutats: revitalització d’espais urbans, creació de noves indústries i interaccions entre diferents agents econòmics.