Dues de les ponències seleccionades al Fòrum UNIV de la UIC, premiades al congrés de Roma

24/04/14
Comparteix aquesta informació

Els alumnes d'ADE Josep Maria Espina, Carlos Gramunt, Josep Maria Sauleda i Eduardo Campreciós van guanyar el primer premi per la ponència «Free market, Capitalism and the new Economy of ?Common-sense'», que van presentar al congrés universitari UNIV el 15 d'abril passat a Roma.

Dues de les ponències seleccionades al Fòrum UNIV de la UIC, premiades al congrés de Roma

També ha quedat entre les vuit finalistes la comunicació “Mares i fills amb malalties congènites”, coordinada per Anna Maria Febrer, estudiant de Medicina a la UB.

L’UNIV és una trobada universitària organitzada des de 1968 per l’ICU (Istituto per la Cooperazione Universitaria). Cada any, estudiants universitaris passen la Setmana Santa a Roma i, al llarg de la setmana, assisteixen a trobades culturals, congressos, conferències, mostres i concerts que els permeten aprofundir en les temàtiques específiques del món universitari, amb una particular atenció a l’esperit de servei cap als més necessitats.

La Facultat d’Humanitats de la UIC organitza des de fa cinc anys la fase local del congrés, en què s’escullen les millors ponències que es presentaran més endavant a Roma.