Dues professores de Comunicació publiquen el seu estudi sobre l’ús de mitjans socials en entorns acadèmics

15/12/17
Comparteix aquesta informació

 Les doctores Carolina Serra i Cristina Martorell són les autores d’un dels capítols del llibre La educación mediática en entornos digitales. Retos y oportunidades de aprendizaje.

Dues professores de Comunicació publiquen el seu estudi sobre l’ús de mitjans socials en entorns acadèmics

La cap d’estudis del Grau de Publicitat i Relacions Públiques (RRPP), la Dtra. Carolina Serra, i la coordinadora del segon curs del Grau de Publicitat i RRPP, la Dra. Cristina Martorell, han publicat un estudi sobre mitjans socials i entorns acadèmics en una nova publicació.

L’obra, que porta per títol: “El uso de medios sociales en entornos académicos: estudio de caso de la Facultad de Comunicación de la Universitat Internacional de Catalunya”, és el primer capítol del llibre La educación mediática en entornos digitales. Retos y oportunidades de aprendizaje, de Rafael Marfil-Carmona.

Aquesta publicació analitza l’impacte que tenen els canvis tecnològics i de les xarxes socials a les institucions d’educació superior i com aquestes institucions es veuen obligades a reconfigurar la metodologia d’ensenyament dins de l’aula.